Cadouri, cadouri, cadouri


Cind vine vorba de achizitionarea unui cadou , incep sa ma panichez. Nici odata nu ma pot decide care ar fi cel mai potrivit cadou, in special cind vine vorba de un copil. Pe cine sa multumesc : pe copil cumparandu-i o jucarie sau pe , parinti cumparind un articol vestimentar ? Grea intrebare, greu raspuns.

Ma consult cu lumea din jurul meu, insa nici un raspunsnu ma multumeste, iar cind intreb parintii, imi dau raspunsul clasic care nu ajuta deloc ( "orice vrei tu e bine !") - recunosc insa ca si eu folosesc acest raspuns de fiecare data.

Fetitele sunt mai norocoare, gama adresata lor e mult mai variata decit in cazul baietilor. O rochita, o papusa, citeva carti si ai terminat.

Cu baieti insa, treaba este cu totul alta. Oferta este foarte limitata. Citeva modele de masinute ( pe care probabil le are deja) pantaloni, tricouri sau pantofi pe care sa fim sinceri nu cred ca le apreciaza la fel de mult precum apreciaza fetitele o rochie care se "invarte" sau o pereche de pantofi ca ai Cenusaresei (dar care probabil vor fi foarte apreciate de catre parinti, avand in vedere ca hainele pentru copii sunt foarte scumpe). Ce alegere sa faci?

Suni celelalte mamici invitate si incepi sa te consulti cu ele, macar sa nu primeasca acelas cadou in dublu exemplar :),desi sunt mari sanse sa se intimple acest lucru in cazul in care nu cunosti toata lumea invitata la petrecere.

Am studiat putin oferta de pe piata si iata citeva site-uri de unde puteti va puteti inspira macar.

Jucarii :
http://www.dinoland.ro/
http://www.toyz.ro

Carti :
http://www.elefant.ro/
http://librarie.carturesti.ro
http://www.librarie.net

Accesorii si diverse obiecte utile :
http://www.bestkids.ro/
http://www.ikea.ro/catalogue/ikea-pentru-copii
http://www.bebeshop.naturamag.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu