Miting aviatic in Baia Mare

Un nou show aviatic este pregatit pentru maramureseni de catre reprezentantii Aeroportului International Baia Mare. Evenimentul va avea loc in 18 august si va reuni, pe pista de la Tautii Magheraus, zeci de aparate de zbor ale Aeroclubului Roman, planoristi si parasutisti cu experienta din Maramures si din alte judete. Cu totii vor asigura un program special pentru amatorii de cascadorii in zbor.

Directorul aeroportului baimarean, Mihai Patrascu, a aratat pentru eMaramures ca intrarea la mitingul aviatic va fi gratuita si ca spectacolul se va desfasura intre orele 11.00 si 14.00. “Activitatile vor fi grupate sub genericul FlyBay – Baia Mare Show 2012. Dupa evenimentul de anul trecut, va deveni o traditie ca baimarenii sa se poata bucura in luna august de un regal aviatic”, a punctat el.

Potrivit oficialului de la aeroport, in 18 august, vor avea loc zboruri acrobatice cu aeronave specializate, dar si cu aparate de zbor usoare si ultrausoare, respectiv cu planoare. Sunt de asemenea programate salturi acrobatice cu parasuta, zboruri de agrement cu toate categoriile de aeronave, inclusiv parasutele si demonstratii cu balonul cu aer cald.

Participantii la miting vor putea fac sedinte foto, vor fi invitati sa viziteze aeronavele si totodata vor putea lua parte la demonstratii si exercitii individuale de aeromodele cu sau fara telecomanda. 



Sursa:www.emm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu