Arde depozitele de grăsime
Folosite împreună, cele două alimente au efecte mult mai puternice. Unul dintre beneficiile consumului de miere şi scoţişoară constă în arderea depozitelor de grăsime.Pentru prepararea amestecului, ai nevoie doar de aceste două ingrediente şi apă, fără a mai adăuga altceva. Reţeta de slăbit este foarte uşor de preparat. Mai întâi se pune o cană cu apă la fiert, în timp ce într-o altă cană se amestecă o linguriţă de miere şi ½ linguriţă de scorţişoară, până când se formează o compoziţie omogenă. După ce apa a dat în fiert, se lasă 4-5 minute să se mai răcească, după care se adaugă peste amestec.
Băutura se beau de două ori pe zi, dimineaţa, pe stomacul gol, şi seara, înainte de culcare. Dieta cu miere şi scoţişoară durează în funcţie de câte kilograme vrei să scapi. De asemenea, pe durata regimului cu miere şi scorţişoară se recomandă evitarea consumului de alimente bogate în zahăr şi grăsimi.
Atenuează simptomele artritei
Mierea şi scorţişoara consumate împreună au şi alte beneficii asupra organismului. Persoanele care suferă de artrită pot consuma în fiecare zi o băutură preparată din 2 linguri cu miere şi o linguriţă cu scorţişoară pudră.
Atenţie! Peste miere nu se adaugă apa fierbinte, întrucât mierea devine toxică la peste 70 de grade Celsius.
Reglează ritmul cardiac
Consumarea unei paste preparată din miere şi scorţişoară, în părţi egale, contribuie la reducerea colesterolului rău, ameliorează dispneea şi reglează ritmul cardiac, ceea ce implică, automat, la reducerea riscului de a suferi de afecţiuni cardiovasculare.
Sursa:http://ro.stiri.yahoo.com
La peste 40 de grade se "ard" vitaminele din miere. asa ca, aceia care o beau in ceai ar fi bine sa astepte un miez inainte de a-l indulci cu miere.
RăspundețiȘtergere