Biciclete pentru toata lumea


     Daca tot a venit "vara" (asta in cazul in care ne uitam pe calendar si nu la vremea de afara), a venit si sezonul bicicletelor, iar orasul a inceput sa se umple de biciclete de toate formele, marimi si culori. E dragut sa vezi ca lumea a inceput sa foloseasca acest mijloc de transport in defavoarea masinii. Magazinele de profil s-au aprovizionat iar gama de biciclete e din cea mai variata atit la categoria second-hand cit si noi. Iar pentru a avea unde sa le etalam sau mai bine zis sa le folosim la adevarata capacitate s-au organizat si urmeaza sa se organizeze o serie de actiuni/concursuri.

     Sezonul a inceput in forta cu  o multime de concursuri atit pentru adulti cit si pentru copii. Cel mai dragut a fost cel de pe 2 iunie organizat de Garage Racing care a reunit peste 60 de copii de toate varstele. O editie foarte reusita.


    MadSnails a inceput sa pregateasca maratonul ce va avea loc in statiunea Izvoare in data de 6.07.20013 iar  mai multe detalii tehnice gasiti aici : http://www.mtbmaratonbaiamare.ro/




   Skirt Bike s-a reprogamat pentru data de  7.07.2013 , data la care organizatoarele au pregatit o gramada de surprize pentru participante/i.


Am sa va tin la curent daca mai apare ceva intre timp, intre timp nu imi ramane decit sa va urez vreme buna si spor la pedalat.



 
Foto: http://pt.dreamstime.com/imagem-de-stock-pista-da-bicicleta-image24582501

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu