Daca tot vine iarna.....


Iata mai jos un articolul gasit pe  http://blog.carturesti.ro. Lectura placuta

Sunt câteva reguli simple pentru un Crăciun de neuitat. În fiecare an, însă, ele sunt date uitării şi în viaţa fiecăruia dintre noi se instaurează tirania Sărbătorilor: un maraton al cumpărăturilor, executat cu ultimele resurse de timp, putere şi răbdare, care ne lasă istoviţi fix în momentele în care ar fi trebuit să ne bucurăm de vacanţă. O mare parte din farmecul Crăciunului este reprezentată tocmai de pregătirile pentru el. Aşa că bucuraţi-vă de ele pe îndelete şi organizaţi-le din timp: verificaţi rezerva de ornamente de anul trecut şi gândiţi-vă în ce culori veţi decora pomul anul acesta, aflaţi ce ar vrea cei dragi să primească sub brad, stabiliţi bugetul întregii operaţiuni, luaţi un prieten cu voi la cumpărături şi nu uitaţi să vă întocmiţi propria listă cu dorinţe.

În spiritul acestor pregătiri, am adus deja în librăriile Cărtureşti cele mai frumoase decoraţiuni de până acum, confecţionate din materiale naturale (lemn, ceramică, sticlă, metal), care pot fi atârnate în bradul de Crăciun sau prin casă, pot fi făcute cadou prietenilor sau pot fi duse la birou, ca să facă aşteptarea Sărbătorilor mai uşoară.

Un brad frumos trebuie pregătit din timp. Aşa că vă aşteptăm în librăria Cărtureşti de lângă voi cu tot ce este nevoie pentru decorarea lui: clopoţei, îngeraşi, ceşcuţe şi biscuiţi din ceramică, globuri pictate manual, figurine vesele ca din turtă dulce, brăduţi pufoşi, reni şi Moşi Crăciuni îmbrăcaţi în catifea roşie, bufniţe din porţelan, jucărioare din lemn pictat şi multe altele, care trebuie admirate şi atinse în librărie.

Decoraţiunile se găsesc în exclusivitate în Librăriile Cărtureşti şi vor fi însoţite în curând de alte minunăţii de luat acasă de Sărbători: globuri de sticlă lucrate manual în România, noi colecţii de papetărie, accesorii şi decoraţiuni, globuleţe pictate de copii, calendare generos ilustrate pentru 2013. Pe 3 decembrie, când începe Târgul Cărtureştilor, le veţi găsi pe toate la raft, alături de selecţia din fotografiile de mai jos.
Până atunci, organizaţi-vă puţin timpul şi nu uitaţi, Crăciunul este o stare de spirit, nu doar o zi din calendar. Poate să înceapă chiar azi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu