Maraton de inot caritabil in Baia Mare

 Clubul sportiv Ypsilon organizeaza primul maraton caritabil de inot de 24 ore din Baia Mare, din dorinta de a veni in sprijinul a 200 de copii din familii cu situatie materiala precara de la Liceul cu Program Sportiv. In perioada 24 – 25 noiembrie, toti cei care stiu sa inoate si doresc sa ajute acesti copii pot participa la maratonul de inot.
 
Evenimentul va avea loc la bazinul Gh.Demeca, Baia Mare, incepand cu ora 10:00 si se va desfasura sub forma unei stafete de 24 ore, la care vor lua parte sportivi de performanta, foste glorii ale inotului baimarean, persoane publice si toti cei doritori sa ajute .Se cor colecta hăinute si rechizite (ghiozdane, penare, etc.) pentru cei 200 de copii de la Liceul cu Program Sportiv.


 “Maratonul de acum este caritabil, se inoata pe un singur culoar timp de 24 de ore. Noi ne-am inscris pe Guinness Book pentru data de 3 august 2013, cand vrem sa doboram recordul mondial pentru cele mai multe persoane care inoata o lungime de bazin in 24 de ore. Recordul actual e de 5.028 de persoane, s-a facut in Italia, in 2010″, a spus antrenorul de inot Iuliu Petky.

 Distanta minima de inotat este de 100m (doua bazine).
 1. fara cronometru - fiecare inoata cat si cum stie. nu trebuie sa inotati intr-un anumit barem de timp. 
 2. puteti inota un nr de bazine initial, va puteti odihni si inota din nou la o alta ora daca doriti

Au mai ramas doar cateva zile pana la maratonul de inot caritabil de 24 de ore ce va avea loc pe 24 noiembrie, la bazinul Gheorghe Demeca din Baia Mare, incepand cu ora 10:00.
 
Ca sa poti participa la eveniment trebuie doar sa urmezi pasii de la aceasta adresa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu