Advent calendar - ziua 9


Punci de fructe


Punciul este o băutură aromată care se face rapid şi se potriveşte tuturor petrecerilor. Serveşte-l într-un bol mare, cu un polonic elegant.
Amestecă bine zeama de la 6 limes, 1 litru suc de portocale, 1 litru bere de ghimbir, 1 litru suc de merişoare şi 500ml suc de ananas. Dacă inviți copii sau prieteni care nu consumă alcool, pregăteşte două boluri mari cu punci: unul cu alcool şi unul fără. Împarte cantitatea de suc obținut în cele două boluri şi adaugă într-unul dintre ele 500ml de vodcă, gin sau rom alb. Pentru a le diferenţia, decorează-le diferit cu felii de citrice. Aşază la îndemână un vas cu cuburi de gheaţă şi farfurii cu felii de portocale sau clementine, pentru ca fiecare invitat să se servească după bunul plac.

A servi un bol cu punci este mult mai avantajos ca pret şi ca timp de preparare, dar dacă vrei să te mândrești cu abilitățile de barman, te poţi juca preparând reţetele noastre de cocktailuri.

Punciul este o băutură aromată care se face rapid şi se potriveşte tuturor petrecerilor. Serveşte-l într-un bol mare, cu un polonic elegant.

Sursa:www.goodfood.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu