Rochia si coafura potrivita

Alegerea coafurii potrivite pentru o ocazie specială este o sarcină care pune multe femei în dificultate. Drumul este mai anevoios dacă discutam pe acest subiect în raport cu rochia de ocazie pe care o purtăm.Întrucât aceste două elemente vor concura întotdeauna pentru atenţie, trebuie să găsim un echilibru în look-ul dorit, să adaptăm coafura nu doar stilului ţinutei, ci şi croielii acesteia sau decolteului.

Luat în consideraţie, acest aspect va conferi întregului look un punct de sprijin, un echilibru mult dorit şi o eleganţă aparte, notabilă doar de cei care ştiu că diavolul se afla în detalii. Inspiră-te din cazurile pe care le-am analizat mai jos şi optează pentru coafura potrivită în funcţie de modelul rochiei:

Rochia fără bretele şi cocul lejer Atunci când alegi să porţi o rochie fără bretele, cu , vrei ca toată atenţia să cadă pe forma rochiei şi pe umeri. Prin urmare, alege o coafură cu părul prins, cum ar fi acest coc lejer purtat de actriţa Shailene Woodley.

Rochia de cocktail şi coafura feminină Coafura purtată de actriţa Kristen Stewart nu rivalizează pentru atenţie cu rochia cu decolteu înalt, rotunjit. sunt indicate şi în acest caz, părul ondulat şi prins cu agrafe într-un up-do modern fiind variantă perfectă pentru a nu intra în competiţie cu liniile rochiei.

Rochia cu guler înalt şi cocul chignon Faldurile bogate de material care se regăsesc la decolteul rochiei purtate de Madeline Carroll cer o coafură cu părul prins.  Altfel, materialul nu ar fi permis părului să cadă natural peste umeri şi ar fi ascuns chipul angelic al actriţei.

Rochia decoltată şi buclele elegante Atunci când decizi să porţi o rochie foarte decoltată, care dezvăluie multă piele, alege o , pentru a îndulci stilul.

Rochia cu modele geometrice şi buclele laterale Atunci când porţi o rochie cu pattern-uri şi cu decolteu înalt, alegerea coafurii poate fi anevoioasă. Deşi are decolteu înalt ce teoretic merge bine cu o coafură cu părul prins, materialul transparent al rochiei se opune acestui principiu.Coafura actriţei Casey LaBow este potrivită în cazul de faţă întrucât buclele lejere nu concurează pentru atenţie cu modelele geometrice ale rochiei, ba chiar le pun în valoare.

Rochia cu decolteu bateau şi bucle voluminoase Look-ul abordat de actriţa Elizabeth Olsen este desprins complet din filmul anilor '50. Rochia cu decolteul specific perioadei este complimentată perfect de buclele voluminoase şi eleganta cărare laterală.

Rochia lejeră şi împletitura în coadă de peşte Frumoasa Kendall Jenner poartă o rochie lejeră, foarte potrivită alături de o coafură tinerească, însă complexă în realizare. Împletiturile merg de minune purtate cu orice rochie ce nu evidenţiază linia corpului în mod deosebit.

Celelalte tipuri de rochii cu decolteuri tip halter, jewel sau empire nu pozează restricţii aşa mari precum cele enumerate mai sus. Poţi opta atât pentru coafuri cu părul prins, cât şi pentru stiluri lejere, care cad pe umeri.

Sursa:www.one.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu