Fond de ten pentru ten sensibil - propuneri

Fondul de ten poate fi o sabie cu două tăişuri - dacă faci alegerea corectă, produsul pe care îl foloseşti poate face minuni, camuflând cu succes imperfecţiunile tenului, dacă alegi formulă greşită însă, acesta poate determina reacţii adverse precum iritaţii, acnee şi în unele cazuri, chiar şi eczeme. 

Dacă te confrunţi cu această situaţie neplăcută, problema se va soluţiona doar atunci când scoţi produsul iritant din rutina de machiaj. Cel mai probabil, anumite ingrediente conţinute în formula fondului de ten nu îţi priesc.Partea bună este că odată ce îţi cunoşti tipul de ten şi înţelegi că pielea sensibilă nu poate fi acoperită cu orice produse pe care tenul normal le acceptă,  îţi stau la dispoziţie prousele dermatocosmetice, care cuprind în formula lor substanţe active ce calmează şi reduc posibilele reacţii neplăcute ale tenului.

Nu le vei găsi pe rafturile supermarket-urilor, iar preturile lor vor fi întotdeauna puţin mai ridicate, însă vei avea siguranţa că aspectul tenului tău nu va avea de suferit. De regulă, femeilor cu un ten sensibil le este recomandat să utilizeze produse speciale, care se găsesc în farmacii şi care nu conţin substanţe iritabile.

Fond de ten pentru ten sensibil Fondul de ten pentru pielea sensibilă, cel mai important produs de make-up din trusa ta, trebuie să fie hipoalergic (conceput fără posibili alergeni) şi noncomedogenic (să nu favorizeze formarea punctelor negre).
Pe lângă ingrediente comedogenice, mai trebuie să ne ferim şi de ingrediente iritante pe care le conţin unele produse cosmetice, care determină înroşirea tenului şi sensibilizarea acestuia.
este un real ajutor pentru aceia dintre noi care se luptă cu grave probleme ale tenului sau încearcă să reducă numărul de ingrediente nocive pentru ten. Pentru ei, evitarea oricărui ingredient iritant sau posibil comedogenic ar trebui să fie o prioritate.

Prudenţa este însă esenţială dacă vrem să evităm erupţiile acneice şi să ne păstrăm un ten curat. Acordă toată atenţia listei de ingrediente de pe cutia produsului înainte de achiziţionarea acestuia şi căuţa să eviţi pe cât posibil ingredientele comedogenice.

Propuneri fond de ten pentru piele sensibilă Când vorbim de ten sensibil, automat ne referim atât la pielea reactivă, care poate deveni iritatata de condiţîi de mediu şi cosmetice, cât şi la pielea fragilă ereditar şi pielea alergică. Rutina de îngrijire şi înfrumuseţare este aceeaşi pentru fiecare dintre aceste cazuri şi trebuie să vizeze mai întâi sănătatea pielii noastre. De aceea, persoanelor cu tenul sensibil le este recomandată folosirea produselor de faţa special adresate condiţiei, respectiv
Atunci când selectăm un fond de ten pentru piele sensibilă, este indicat să alegem unui cu SPF între 15 şi 30, care protejează în plus acest tip de ten. Va recomand fondul de ten pe bază de silicon, care se comportă mai bine în cazul tenului sensibil sau fondul de ten mineral, care este delicat cu tenul şi nu conţine ingrediente comedogenice.

Clinique Superbalanced Powder Makeup SPF 15 Acest fond de ten pudră de la Clinique înlătură orice teamă pe care am putea să o avem vizavi de aspectul machiajului pe parcursul întregii zile. Se aplică uşor, graţie aplicatorul care dozează în pensulă cantitatea necesară fiecărei aplicări şi conferă tenului un aspect radiant.
Clinique este unul dintre cele mai apreciate branduri în materie de produse adresate tenului sensibil, iar acest fond de ten este unul dintre cele mai bune produse de acest gen.

Lancome Teint Miracle Fondul de ten de la Lancome conferă tenului un aspect de mină sănătoasă, oferind suficientă acoperire, fără efectul de mască. Formula Teint Miracle se contopeşte instant cu pielea şi nu cauzează probleme tenului sensibil.

Cover FX Total Coverage Cream Foundation Nu este nemaintalnit ca un ten sensibil să fie şi gras în acelaşi timp. Faptul că există un produs excelent adresat acestei categorii este însă mai mult decât îmbucurător. Fondul de ten Cover FX nu conţine uleiuri, parfum, parabeni, are o textură mătăsoasă şi este disponibil în peste 30 de nuanţe.

Korres Wild Rose Foundation Fondul de ten cu ingrediente "green" de la Korres oferă o acoperire excelentă, SPF 20 şi ingrediente non-comedogenice.  Conţine extract de măceşe (sursă bogată de vitamina C) deci aduce în discuţie şi beneficii anti-aging.

NARS Sheer Glow Foundation 
Fondul de ten NARS este lejer aplicat într-un singur strat şi are o acoperire excelentă aplicat în mai multe straturi. Bogat în beneficii skincare, formula fondului de ten lasă pielea hidratată, radiantă şi catifelată.
Conţine antioxidanţi puternici, care protejează împotriva radicalilor liberi şi extract de turmeric pentru a îmbunătăţi aspectul pielii. Se adresează tenului normal sau uscat şi sensibil.

Sursa: http://www.one.ro/ ; Foto: http://stylished.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu