BURN THE STREETS - 2013

 Avind in vedere  cuvintele mele de prisos in aceasta interventie am sa va las cu cei de la five-O pentru mai multe amanunte.


"Nici nu ne-am dezmeticit bine şi, hop, ne frige a treia ediţie a evenimentului numărul unu de snowboarding urban din România!

Burn the Streets a evoluat logic şi a adunat de la an la an feedback din ce în ce mai bun de la rideri şi public, deci e normal ca şi de data asta să mergem încă un pas mai departe. Tradiţia şi creativitatea locală se împletesc armonios cu talentul riderilor străini şi români invitaţi, care la fiecare ediţie au ridicat uluitor ştacheta. Elementele pentru dat vin şi ele cu o surpriză de proporţii! Pregătiţi-vă să rămâneţi uimiţi!

Petrecerea şi atmosfera de la Baia Mare sunt deja o marcă înregistrată. Nici anul acesta nu ne lăsăm mai prejos! Afterparty-ul care pune pe jar pe oricine e garantat de DJ K-lu şi DJ Sauce, iar în piaţă, fix lângă rideri, va concerta Grasu XXL, pentru ca lucrurile să meargă strună!

Vă aşteptăm pe 23 februarie la Baia Mare pentru o nouă sesiune dogoritoare la Burn the Streets, unde veţi da peste cei mai pricepuţi într-ale jibbing-ului şi cei mai experimentaţi într-ale distracţiei! Deci unde vă e şi vouă locul!

Veniţi de puneţi gaz pe foc la Burn the Streets!

Cu bricheta în mână,
Brigada voastră five-O"




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu