A trecut si vacanta ......................

Gata, s-a terminat si vacanta, de azi incepem in forta munca. Dupa un concediu de 3 saptamani azi am inceput serviciul :(, e atit de ciudat sa incep sa ma trezesc cu "noaptea in cap" acum ca noaptea a crescut si ziua scade .............

Anul acesta am hotarit sa facem un concediu in tara (NU LA MARE), o expeditie.

Prima oprire a fost la Sovata, statiune cu multe "sloganuri" daca le pot numi astfel ("unde-i fericita fata", "sa-l cunosc pe tata", "unde face nicu armata"). Impresia pe care am avut-o totdeauna despre Sovata a fost aceea a unei statiunii comuniste, cu hoteluri de caramida gri si urite. Am hotarit totusi sa mergem sa vedem cum e fara intentia insa de a ramane peste noapte.
Odata ajunsi acolo, am avut o surpriza foarte placuta, am gasit o statiune foarte curata, cu pensiuni de lemn foarte dragute, padure multa, aer curat. Vazand toate acestea am hotarit sa ramanem pentru doua nopti la "Pensiunea Sovata".
Trebuie sa recunosc insa ca e o statiune foarte scumpa. Intrarea la, Lacul Ursu este 25 ron adulti si 15 ron copii, iar daca va hotariti sa iesiti de acolo trebuie sa va previn ca trebuie sa platiti un alt bilet. Mancarea in zona e buna dar nejustificat de scumpa.

Dupa cele doua zile petrecute in Sovata am pornit la drum spre Sighisoara unde am vizitat orasul si cetatea (recomand), apoi a urmat Brasov si Bucuresti unde am facut un popas de 4 zile intr-o companie deosebita.

La intoarcere ne-am oprit in Targul Mures unde am si dormit o seara la "Pensiunea Regal" (situata la 10 km de oras intr-o zona foarte frumoasa), a doua zi am vizitat hipodromul , o surpriza pentru fetita mea careia ii plac foarte mult caii!!! Daca sunteti in zona va recomand sa-l vizitati, cu siguranta aveti ce vedea. Noi am prins si antrenamentele inainte de concursul ce urma sa aiba loc in acel weekend. :)

A fost un concediu foarte placut cu siguranta vom mai repeta aceasta expeditie. Sunt foarte multe zone in tara care merita vazute si explorate.

Totusi recomand o mica planificare inainte de a porni la drum si o navigare pe internet pentru informatii legate de locurile de cazare de pe traseu, altfel riscati sa dati peste o cazare scumpa intr-un loc nu chiar placut.Notati-va de asemenea mai multe numere de telefon pentru pensiunile la care doriti sa va cazati pe traseul stabilit. Noua ne-a fost de mare ajutor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu