Handmade

Se pare ca febra confectionarii diverselor obiecte si bijuterii hand made m-a cuprins si pe mine. De curind mi-am descoperit o noua vocatie, ca sa zic asa.

Am inceput sa imi cumpar margele si margelute si tot felu de materiale pentru confectionarea diferitelor obiecte si bijuterii. Nu ca m-as lauda dar unele dinte ele imi ies chiar dragutz (am sa revin si cu poze spre exemplificare in cazul in care nu ma credeti pe cuvint :) ). Am prietene care se ocupa cu asa ceva si o fac chiar foarte bine (pe la sfarsitul postarii am sa pun cateva link-uri poate gasiti ceva ce va doreati de mult si nu ati avut de unde sa cumparati).





Incep sa descopar ca exista o serie de tehnici folosite in confectionarea acestor obiecte. Lucruri care mi se pareau foarte complicat de realizat, nu sunt chiar atat de complicate, important e sa studiezi tehinica, sa ai timp si rabdare.
 Daca aveti copii si nu puteti sa faceti nimic de ei, cel mai frumos e sa ii implicati si pe ei. Ati fi surprinse cat de incantati sunt sa insire si ei margele sau sa decupeze. Puteti face acest lucru in zilele ploioase si friguroase, atunci cand nu ii puteti scoate in parc.

Pe net sunt foarte multe site-uri de unde va puteti cumpara materiale si carti daca va hotarati sa incepeti acest gen de activitate. Sugestia mea este insa sa nu va lasati duse de val, sa comandati o gramada de materiale, sa cheltuiti o gramada de bani ca apoi sa va dati seama ca nu va place sau nu aveti timpul si rabdarea necesara. Atunci cand va hotarati sa va apucati de treaba, trebuie sa va ganditi putin ce vreti sa faceti si care sunt materialele de care aveti nevoie.

Daca v-am inspirat si va apucati de treaba trimite-ti poze sa le vedem si noi.

Magazine de unde puteti sa cumparati produse handmade dragute :
http://www.breslo.ro/shop/maia.grozavescu
http://www.breslo.ro/shop/chindea

Materiale si furnituri pentru realizarea produselor hand made :
http://www.samargelim.ro
http://www.breslo.ro/Shop/ManuelaStoiovici
http://www.breslo.ro/Shop/-Laura-
http://www.breslo.ro/Shop/crusos62
http://www.breslo.ro/Shop/Furnituri sunt atit de multe magazine...............

Ideei :
http://www.breslo.ro
http://www.etsy.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu