Maraton caritabil de inot de 24 ore in Baia Mare



Clubul sportiv Ypsilon organizeaza primul maraton caritabil de inot de 24 ore din Baia Mare , din dorinta de a veni in sprijinul a 200 de copii din familii cu situatie materiala precara de la Liceul cu Program Sportiv.
In perioada 24 – 25 noiembrie 2012 toti cei care stiu sa inoate si doresc sa ajute acesti copii pot participa la maratonul de inot.

Evenimentul va avea loc la bazinul Gh.Demeca, Baia Mare, incepand cu ora 10:00 si se va desfasura sub forma unei stafete de 24 ore, la care vor lua parte sportivi de performanta, foste glorii ale inotului baimarean, persoane publice si toti cei doritori sa ajute.

Organizatorii evenimentului vor colecta hainute si rechizite pentru cei 200 de copii de la Liceul cu Program Sportiv.

Donatiile pot fi facute atat de cei care se inscriu la maratonul de inot cat si de catre cei care nu participa dar doresc sa vina in sprijinul acestor micuti. Cei interesati se pot inscrie la maraton pana la data de 12.11.2012, distanta minima de inotat este de 100m (2 bazine).

Persoana de contact pentru inscrieri si/sau donatii: prof. Iuliu Petky, tel. 0755.020.939 e-mail: petkygyula@yahoo.com

Pentru mai multe detalii si statusul actualizat al donatiilor si al evenimentului accesati www.facebook.com/ypsilonromania

Sursa: http://www.ziarmm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu