"Wheels of Confusion"


In perioada 19 - 21 august in zona lacul Firiza, la kilometri departare de agitatia urbana a orasului Baia Mare, judetul Maramures va avea loc un mega eveniment.

O rampa de dimensiunile 20 x 7.5 x 1.25 m, astfel gandita incat sa satisfaca atat pretentiile celor pasionati de curburi, cat si apetitul iubitorilor de street, este doar un prim argument in favoarea competitiei "Wheels of Confusion". Burn si five-O fac echipa pentru un nou eveniment, prin care scot skateboardingul si BMX-ul din mediul lor urban si le muta in... natura.

"Puneti mana pe corturi, bagati in rucsac tot ce aveti nevoie, echipati-va cu shortul de baie si veniti sa luati parte la trei zile de skateboarding si BMX. Printre sesiunile prietenesti de riding va puteti relaxa pe malul lacului, va puteti ascunde la umbra padurii sau sa prajiti o mancare la foc, iar - de indata ce se va insera - puteti sa va activati pentru niste premii si sa dati ce aveti mai bun de dat in rampa, sub asistenta boxelor ce vor bubui a petrecere" - aceasta este invitatia lansata de organizatorii "Wheels of Confusion", care promit premii in valoare de 2.000 de euro.

Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul oficial al competitiei, http://www.
wheelsofconfusion.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu