Idei pentru zilele de nastere ale micutilor

Chiar daca puiutul tau nu-si va aminti de petrecerea primei sale zile de nastere, fotografiile il vor face sa vada peste timp ca te-ai chinuit sa ii organizezi momente speciale pentru a sarbatori.

1. Lista de invitati nu trebuie sa fie foarte lunga. Limiteaza lista la persoane apropiate, membrii ai familiei si cativa prieteni. Probabil ca unii adulti vor veni si cu micutii lor, dar acest lucru ar trebui mai degraba sa te bucure, dat fiind faptul ca piticii mananca mai putin si astfel iti poti limita bugetul.

2. Stim ca vei fi tentata sa cumperi acele invitatii foarte dragute de la librarie, dar de ce sa cheltuiesti banii, cand tehnologia a facut totul atat de simplu? Poti sa trimiti participantilor invitatii virtuale, prin e-mail sau poti apela la un mesaj scris ori un telefon scurt.
3. Daca vrei sa pastrezi bugetul alocat intr-o limita accesibila, poti opta pentru o petrecere de dimineata sau dupa-amiaza. Astfel, ea nu se va suprapune cu una dintre mesele principale, fie ca e vorba de micul dejun sau pranz. Prin urmare, poti servi invitatii cu mici gustari, pe care le inchei cu dulciuri si mult asteptatul tort. Nu uita sa pregatesti portii atat pentru cei mai, cat si pentru pitici.

4. Daca tot am adus vorba de tort, te sfatuim sa ii prepari lui bebe o prajiturica frumos ornata sau un mini-tort, in care sa pui o lumanare. Dupa ce va sufla, fii sigura ca se va mozoli singur cu crema , asa ca e mai bine sa aiba o prajitura numai a lui. Pentru ceilalti invitati, poti pregati un tort mai mare, din sortimentul preferat.

5. Pentru a evita incidentele pe care copiii le pot provoca, cumpara tacamuri, farfurii si pahare de unica folosinta. Vei scapa nu doar de grija de a avea vesela sparta, ci si de spalatul vaselor la sfarsitul petrecerii.

6. Nu uita sa imortalizezi momentele speciale de pe parcursul petrecerii, pentru ca bebe sa-si aminteasca mai tarziu de distractia pusa la cale de mami si tati la doar un anisor.

7. Asigura pentru copiii invitatilor spatii de joaca in functie de varsta. Pregateste-le creioane de colorat, jucarii, baloane si tot ceea ce i-ar putea bucura.

Dupa ce urmezi sfaturile noastre, nu putem decat sa va uram "Distractie placuta!".

Sursa:www.mami.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu