Carti educative pentru cei mici

Micile Genii - Racheta, Leo, Annie, Quincy si June - au creat "Primul meu dictionar ilustrat", cea mai ambitioasa aventura a lor. Structurat in 3 volume si cu peste 900 de imagini si cuvinte, "Primul meu dictionar ilustrat roman - englez" il va ajuta pe cel mic sa invete limba engleza intr-un mod distractiv si inovativ.

In volumul 1 din "Primul meu dictionar ilustrat" vom invata cum se numesc lucrurile din camera copilului, din baie, din bucatarie. Vom invata toate cuvintele care definesc lucrurile pe care le observam in gradina, ne jucam cu animalutele de companie si la locul de joaca. La finalul fiecarei calatorii veti afla cate cuvinte ati reusit sa invatati.

Nu trebuie sa studiati aceasta carte de la inceput pana la sfarsit in ordinea in care este ea scrisa sau sa o parcurgeti pe toata de la prima citire! Lasati copiii sa aleaga ceea ce li se pare lor interesant. Copiii care nu stiu sa citeasca inca vor incepe sa asocieze imaginile si cuvintele, iar cei care au inceput sa citeasca vor citi singuri cuvintele, atat in limba romana, cat si in engleza, impreuna cu explicatiile acestora.

In volumul 2 din "Primul meu dictionar ilustrat" plecam impreuna cu Micile Genii sa descoperim orasul in care locuim. Mergem la restaurant, la cinema, in vizita la pompieri, la scoala, iar la finalul zilei vom aduna noile cuvinte invatate. In limba romana si in engleza.

Nu uitati sa "va puneti centurile de siguranta" la pornirea in aceasta aventura a cuvintelor alaturi de copiii dumneavoastra. Incurajati copiii sa va intrebe si sa afle cat mai multe lucruri. Daca unui obiect, in zona unde locuiti dumneavoastra, i se spune altfel decat cel din aceasta carte aratati-l copilului si explicati-i ca acesta inseamna acelasi lucru.

In volumul 3 din "Primul meu dictionar ilustrat" plecam sa descoperim obiectele din lumea larga. Cautam animalele la ele acasa - in jungla, in savana, la Polul Nord ori sub apa - exploram spatiul cosmic, dar revenim cu picioarele pe pamant pentru a face ultima descoperire interesanta: corpul nostru!

Lasati copiii sa aleaga ceea ce li se pare lor interesant. "Primul meu dictionar ilustrat" este conceput pentru a inspira creativitatea si gandirea lor cat si dezvoltarea dorintei si abilitatii de a citi. Cuvintele, obiectele si locurile din aceasta carte au fost alese cu ajutorul cadrelor didactice pentru a oferi o gama larga de subiecte cu diferite nivele de dificultate.

  • Pretul unui volum este de 14,9 lei si poate fi achiztionat de la punctele de difuzare a presei.
  • Primul volum va aparea pe 2 decembrie 2011, cel de-al doilea pe 9 decembrie, iar cel de-al treilea pe 16 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu