1 Decembrie

A trecut si data de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.Dupa cum ati putut observa probabil daca ati butonat televizorul in aceasta perioada, emisiunile dedicate acestei sarbatori au fost care mai de care. Brusc toata lumea a fost mandra ca e roman.De ce nu putem fi mandri de acest lucru in fiecare zi?
Dintre toate emisiunile dedicate acestei zile, mi-a placut cea moderata de catre Liviu Mihaiu de la Realitatea TV. O emisiune decenta si auzanta (acesta fiind si scopul emisiunii de fapt) fara politica si fara scandal.
In Baia Mare anul acesta ziua de 1Decembrie a fost sarbatorita , in adevartul sens al cuvantului. S-au aprins si luminitele de Craciun din oras, s-a deschis si targul de Craciun, au fos concerte si artificii. Dragut, avand in vedere ca pana acum luminile de Craciun erau aprinse haotic fara un cadru festiv. Cre
d ca, copii au apreciat cel mai mult acest eveniment, cu toate ca, oraselul copiilor cam lipseste din decor, acesta fiind foarte sarac in jucarii. (dar sa nu fim carcotasi acum)
Targul de Craciun seamana putin cu cele din strainatate, insa dupa parerea mea putea fi putin mai bogat in produse dedicate acestei sarbatori (decoratiuni, cadouri, prajituri). Fiind insa primul an in care se organizeaza asa ceva e de laudat initiativa autoritatilor locale.Am sa postez mai jos citeva poze semnificative si va invit sa vizitati targul.
Daca era si zapada era perfect!

Link

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu