Impreuna am facut un pas important in salvarea padurilor virgine din Romania

De curand cei de la WWF Romania au demarat o campanie de stringere de semnaturi pentru salvarea padurilor virgine. Aceasta campanie a avut un real succes daca ne gandim ca au fost strinse peste 100.000 de semnaturi in numai 33 de zile.
Ma bucur sa vad ca se intampla si lucruri bune in tara asta. Important este sa ne unim fortele si incet incet sa facem lucruri bune si frumoase pentru tara in care traim, eliminand astfel toate chestiile urate si de prost gust din ea.

Iata si comunicatul celor de la WWF Romania legat de aceasta izbanda:

"Am dovedit ca daca actionam ca o comunitate putem sa modelam societatea in care traim. Impreuna am convins un minister ca salvarea padurilor virgine este o prioritate, un pas mare spre o Romanie in care vocea noastra conteaza. WWF-Romania si Ministerul Mediului si Padurilor au incheiat un protocol care prevede stoparea imediata a taierilor in padurile virgine. Cele peste 100.000 de mii de voci care au raspuns apelului nostru au fost auzite.

Cu o singura semnatura pentru petitia de pe padurivirgine.ro ati acordat o sansa uriasa ultimelor paduri virgine din Romania si celor peste 13.000 de specii din aceste locuri cu adevarat unice. Am dovedit ca impreuna putem sa schimbam ziua de maine, insa pentru asta trebuie sa ramanem uniti. WWF-Romania va multumeste pentru sprijinul acordat acestei cauze si va promite ca vor urma lucruri la fel de bune, pasi la fel de importanti si la fel de multe motive pentru a zambi."

Felicitari celor care s-au implicat.

Sursa comunicat : http://padurivirgine.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu