Concert ART TIME - Trio Strad

Nu stiu cita lume a auzit de Alexandru Tomescu (sper din tot sufletul ca sunt cit mai multi), dar va recomand sa mergeti la unul dintre concertele sustinute de el. Cu o carieră impresionantă, ce se întinde pe 4 continente şi peste 30 de ţări, Alexandru Tomescu se detaşează net drept liderul tinerei generaţii de violonişti români. Personalitatea charismatică a artistului, profunzimea şi frumuseţea interpretărilor sale incanta publicul de fiecare data. Nu degeaba, in mâinile tânărului artist se găseşte celebra vioară Stradivarius Elder – Voicu din 1702, instrument de o inestimabilă valoare, ce face parte din Patrimoniul Naţional al României.

De curand Alexandru Tomescu impreuna cu Razvan Suma, Toma Popovici au pornit intr-un nou turneu prin tara intitulat ART TIME, cu scopul de a incanta publicul dornic de astfel de evenimente in orasele in care nu exsita filarmonica( dupa spusele artistului). Am avut astfel ocazia sa-i ascult aseara in sala de spectacole a Liceului de Arta din Baia Mare. Intr-o sala plina pina la refuz, artistii au reusit sa incante audienata, astfel ca la sfarsitul spectacolului acestea sa nu isi mai doreasca sa plece acasa, rasplatindu-i pe artisti cu ropote de aplauze.

Programele muzicale propuse variază de la Very Classic (progam prezentat aseara la Baia Mare) şi Light Classic la Fusion ( in cadrul caruia muzicieni vor interpreta atât coveruri ale unor piese celebre semnate The Beatles sau Led Zeppelin, cât şi lucrări de compozitori ca Heitor Villa Lobos sau Julio Santillan)

Pe lista oraşelor cuprinse în itinerariul evenimentelor se mai află Petroşani, Bistriţa, Sibiu, Dumbrăveni, Arcuş, Bucureşti, Bârlad şi Oneşti, Resita. Programele muzicale propuse variază de la Very Classic şi Light Classic la Fusion.

Pentru cei ce nu au avut ocazia sa ii asculte le recomand o seara de relaxare in compania unor artisti de exceptie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu