Cum tratam raul de masina sau avion

In taberele pentru copii in care te-ai dus, parintii ti-au facut intotdeauna rezerve de pungi pentru drumul cu autocarul, care ti s-a parut intotdeauna o povara. La fel si cu avionul sau la inaltime, atunci cand ameteala si senzatia de greata ti-au dat batai serioase de cap.
Acum insa nu mai trebuie sa fii nefericit atunci cand calatoresti, pentru ca mothernature.com iti ofera cateva ponturi naturiste care te scapa de neplaceri si de raul de masina, avion sau inaltime.

Fa-ti rezerve de ghimbir de acasa. Este remediul naturist perfect pentru senzatia de greata si ameteala pe care le resimti de fiecare data cand calatoresti. Prepara-ti o salata simpla cu mult ghimbir, pe care o poti consuma cu 30 de minute inainte de a pleca la drum.

Tratamentele medicamentoase pentru aceasta problema pot avea efecte nedorite, dar tratamentul naturist te scapa de ele pentru ca actioneaza precum un pansament stomacal.

Busuiocul este un alt remediu pentru senzatia neplacuta pe care o ai de fiecare data cand calatoresti. Prepara un ceai din busuioc proaspat si consuma-l atat inainte cat si in timpul calatoriei. Nu vei mai avea senzatia permanenta si neplacuta de voma, iar ameteala va fi doar o amintire.

Nu uita de sucul natural de zmeura, ideal in astfel de cazuri. El poate inlocui apa plata cu succes si vei putea ajunge la destinatie, fara probleme. Lamaia, consumata proaspata sau sub forma sucului natural, este si ea un remediu eficient impotriva raului de masina sau avion.

Sucurile naturale trebuie combinate cu apa minerala si putina miere, pentru a te vitaminiza corespunzator. Nu face excese si consuma alimentele care te scapa de neplaceri doar atunci cand simti nevoia. Orice exagerare poate evea efect contrar si te vei simti la fel de rau ca inainte.

Poti avea incredere in remediile naturiste, pentru ca ele nu au numai proprietati antivomitive, dar iti protejeaza si stomacul, primul care reactioneaza in cazul sensibilitatii pe care o ai.

Contrar opiniei generale, nu trebuie sa mananci mult inainte de calatorie, ori sa ai stomacul gol. Nu trebuie decat sa respecti alimentatia ta zilnica, iar atunci cand simti cel mai mic semn de ameteala sau disconfort, ghimbirul, busuiocul, zmerura, lamaia, apa minerala sau chiar menta iti vor fi de un real folos.

Sursa:http://www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu