Unelte de gradinarit cu stil.

Uneltele de gradinarit frumos decorate vor fi, cu siguranta, pe placul tau si iti vor face pofta de lucru!

Cu ajutorul unor recipiente original etichetate nu vei mai rataci ustensilele de gradinarit. Motivele decorative vor indica locul potrivit pentru fiecare.Pentru acest lucru ai nevoie de recipiente cu maner pentru ustensile, divers colorate, carton, banda adeziva dubla, foarfeca.
Cum procedezi
Deseneaza pe carton conturul diferitelor unelte uzuale de gradinarit: foarfeca de gradina, lopatica, furca mica etc. decupeaza apoi motivele si lipeste-le pe recipiente, cu banda adeziva dublu-fata.

Stropitoarea decorata cu flori aduce noroc, ceea ce inseamna ca florile vor avea un sezon bun. Ai nevoie de o stropitoare colorata, lac acrilic, sabloane cu flori sau servetele cu motive florale, adeziv pentru tehnica servetelelor si pensula.
Cum procedezi
Curata stropitoarea de grasime si praf. Fixeaza sabloanele cu motive decorative si picteaza cu lac. Lasa sa se usuce si desprinde conturul. Daca folosesti tehnica servetelelor, aplica adezivul special pe stopitoare, cu pensula, si asaza deasupra motivele decupate din servetele.Sursa:http://www.perfectlady.ro

Un comentariu: