Skirt bike Baia Mare

Doamnele și domnișoarele sunt învitate să participe la prima ediție SkirtBike Baia Mare, pe data de 8 iulie, duminică, începând cu ora 17. Punctul de întâlnire este Monumentul Ostașului Român, Câmpul Tineretului.
Regula nescrisă a evenimentului spune că fiecare participantă la SkirtBike trebuie să vină îmbrăcată într-o ţinută șic. Fie că vor veni în fustă sau rochie, fie că vor alege tocuri sau balerini, pălării sau eșarfe, ne dorim ca participantele să se simtă frumoase în ținuta aleasă. Prin această promenadă biciclistă vom încerca să demonstrăm că mersul pe bicicletă e o activitate care nu le știrbește femeilor deloc din feminitate.
Domnii sunt așteptați și ei să pedaleze în ținute elegante alături de doamne, să le ofere sprijinul lor (sau, chiar și flori!) și să se asigure că se simt în largul lor pe șosea.
Traseul primei ediții SkirtBike Baia Mare va avea ca punct de plecare Câmpul Tineretului, Monumentul Ostașului Român și se va deplasa pe str. Victoriei, Bdul. Independenței spre Gold Plaza, Bdul. Decebal spre Semilună, Bdul. București spre Centru Vechi cu punct de oprire la Cafeneaua Nouă de pe str. Vasile Lucaciu unde participanții vor fi așteptați, pentru un moment de socializare și relaxare, cu limonadă, tombole și multe surprize.
SkirtBike este o plimbare colectivă adresată în special femeilor, la care invităm participantele să poarte ţinute elegante, pentru a evidenţia că mersul pe bicicletă înfrumuseţează atât pe ele cât şi oraşul. Principalul scop este popularizarea mersului pe bicicletă în oraşul Baia Mare.

Le mulțumim frumos tuturor celor care au decis să fie alături de noi și să ne ofere sprijinul lor:


Sursa : http://www.skirtbikebaiamare.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu