Trucuri pentru buze mai mari si apetisante

Chiar dacă nu te-ai născut cu buze precum ale Angelinei Jolie, poţi să faci câteva mici schimbări care să te ajute să ai zube mai pline şi mai senzuale, fără ca vreun ac sau o altă procedură dureroasă să fie implicată.Trucuri mici, fie de îngrijire sau de machiaj îţi oferă şasa de a-ţi pune buzele în valoare şi de a le face să fie extrem de apetisante. 

Iată care sunt:

Exfoliere intensă

Exfolierea îndepărtează pielea moartă de la suprafaţa buzelor şi le lasă moi şi catifelate. Pe de altă parte, stimulează circulaţia sanguină ceea ce face ca buzele să fie mai pline şi să capete un aspect roz natural.  
Aplică pe buzele tale un balsam de buze intens hidratant, lasă să acţioneze cel puţin 10 minute, apoi foloseşte o periuţă de dinţi pentru a-ţi masa delicat buzele. Vei observa cum pielea moartă va fi îndepărtată, iar buzele tale rămân perfect netede. 
Aplică apoi iar balsamul de buze. Ai grijă însă să nu-ţi răneşti buzele pentru că pielea lor este foarte sensibilă şi nu se regenerează la fel de repede precum pielea facială.
Stimulează colagenul
Aplică de cel puţin două ori pe zi un tratament pentru buze care conţine ingrediente ce stimulează producţia de colagen. Vitaminele A, C şi E sunt esenţiale pentru buzele tale, dar şi acidul hialuronic, care este un puternic hidratant ce oferă buzelor volum din interior.

Stimulează circulaţia
Foloseşte gloss-urile de buze care au un ingredient precum scorţişoara, menta sau piperul negru. Nu sunt deloc periculoase pentru buzele tale, chiar dacă îţi oferă o senzaţie de uşoară usturime. Ingredientele iritante umflă pielea buzelor şi le fac să pară mai pline prin stimularea circulaţiei sangvine.
Trucuri de culoare

Alege rujurile şi gloss-urile în nuanţe deschise. Este un truc simplu: ce este de culoare deschisă pare mai mare. Pe de altă parte, nuanţele închise te îmbătrânesc.
Efect 3D
Dacă foloseşti rujul, aplică în centrul buzei de sus şi al celei de jos un mic punct de gloss tranparent. Lumina este reflectată, ceea ce oferă buzelor un efect 3D.

Sursa: http://ro.stiri.yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu