Care mai sunt tendintele in materie de rochii

Iata citeva sfaturi privind tendintele in materie de rochii pentru anul acesta.

Imprimeuri
Rochiile cu imprimeu sunt la mare căutare sezonul acesta, dar alege întotdeauna ceva care să te reprezinte! Poţi încerca şi un „animal print”, dar renunţă la printul leopard. Este deja mult prea folosit şi rişti să devii o apariţie banală, în locul uneia deosebite. Printul zebră poate fi o soluţie, atâta vreme cât alegi alte culori decât alb negru, deci şi mai bine, încearcă un print girafă. Culorile calde, de maro, bej sau ocru, îţi vor da un aspect elegant şi numai bun pentru a fi purtat cu accesorii aurii.
Culori tari
Nu mă refer neapărat la culori neon, ci la cele tari şi evident, uni. Încearcă nuanţe solare sau de ce nu, acvatice, pentru a sărbători sezonul pe care-l traversăm. Nuanţele de turcois, sunt superbe şi te vor flata, dacă eşti brunetă, de exemplu. Mai poţi alege şi corai ori somon, dar ai grijă şi la modelul rochiei alese. Optează pentru podoabe de păr sau cercei discreţi şi neapărat, nu uita de poşeta plic, pentru că este la fel de importantă ca şi rochia în sine! 
Aplicaţii
Rochia din satin este o rochie pretenţioasă, însă extrem de frumoasă şi elegantă. Dacă găseşti un model care are şi aplicaţii ori detalii deosebite, cumpăr-o! Mă refer aici la aplicaţii de pietre ori paiete, eventual pene, însă totul ales într-o notă discretă. Nici nu este mai deranjant ca o rochie integral „împodobită”! Una dintre tendinţele acestui sezon este nota minimală a hainelor şi a accesoriilor, deci nu exagera!
 Ca in fiecare an, si in acest sezon piata modei este bombardata de noi tendinte, croieli si de stiluri noi – asa ca ne-am gandit sa iti venim in ajutor si sa-ti le prezentam in amanunt.
In aceasta primavara, rochiile sunt din nou in tendinte, asa ca ne-am gandit sa-ti prezentam cateva dintre cele mai hot modele de rochii la ora actuala.
Alege un model care ti se potriveste si care iti flateaza formele.
Rochii Peplum
Rochiile Peplum sunt foarte populare in acest moment. Vedete precum Blake Lively, Emma Watson sau Miranda Kerr au fost vazute purtand astfel de rochii.
O rochie peplum se potriveste aproape oricarei siluete, adaugand rotunjime unei siluete androgine sau ascunzand defectele unei siluete mai plinute.
O rochie peplum corai este perfecta pentru zilele de vara. Culoarea iti va acccentua bronzul si te va face sa stralucesti.
Pentru ca rochia sa iasa in evidenta, opteaza pentru culori neutre, cum ar fi bronz, nude sau maro.
Rochia Skater
Rochia Skater este perfecta pentru a o purta in fiecare zi, in majoritatea ocaziilor.
Poarta o astfel de rochie cu sandale si o jacheta din denim, pentru o tinuta de zi. Pentru seara, asorteaza-i o pereche de platforme si bijuterii glamour.
Iti recomandam sa alegi o rochie skater in culoarea vinului, decupata in spate, care te va scoate din anonimat. Poarta parul ridicat, pentru a scoate in evidenta detaliile uimitoare. 
3. Rochia dreapta
Rochia dreapta are o croiala simpla, ce nu se va demoda niciodata.
Opteaza pentru astfel de rochii in culori clasice, pe care le poti purta mai multi ani.
O rochie dreapta arata minunat si cu colanti, asa ca o poti purta pe tot parcursul anului.
Opteaza pentru o rochie dreapta color block, cu nuante neutre. Poarta aceasta rochie cu sandale aurii pe timp de vara, si cu o pereche de colanti cu model si cu un cardigan in lunile de iarna.

Rochia midi
Rochiile midi pot fi dificil de purtat, mai ales daca esti mica de statura.
Tocurile inalte reprezinta un accessoriu must have pentru o astfel de rochie, deoarece iti alungesc picioarele.
O rochie midi rosie, din jerseu, este perfecta daca vrei sa obtii un look retro.
Completeaza tinuta cu o coafura plina de volum si o pereche de platforme foarte inalte.

Rochii maxi

Rochia maxi este inca o piesa vestimentara ce poate fi purtata pe tot parcursul anului.
Vara, poarta o astfel de rochie cu sandale, pentru un look boho chic, iar in lunile racoroase sau ploioase cu o pereche de bocanci sau cu tenisi Converse.
O rochie maxi din jerseu este perfecta pentru evenimentele speciale din timpul verii, cum ar fi nuntile sau petrecerile.
Asorteaza aceasta rochie cu o pereche de platforme, te vor face sa pari mai inalta si, in plus, sunt foarte confortabile.

Sursa: http://ro.stiri.yahoo.com; http://www.perfectlady.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu