Lucruri necesare pentru geanta de plimbare

O sa mai treaca ceva timp cand tot ce o sa faci cand vrei sa pleci pe afara cu piticul este sa il imbraci, sa-l iei de mana si sa iesiti pe usa. Deocamdata, cat inca are nevoi neasteptate la orice ore, trebuie sa iti pregatesti si o geanta cu diverse lucruri pentru cand mergeti in parc. Ca sa fii sigura ca nu uiti nimic, ai putea sa consulti lista de mai jos:
1. Palariuta: tocmai ce spuneam ca este soare afara si vreti sa mergeti in parc. Pentru siguranta, o palariuta pentru a-l apara pe bebe de soare si vant nu ar trebui sa lipseasca.
2. Scutece: mai bine ia mai multe la tine in caz de urgenta. Nu incerca sa calculezi cate ore o sa stai si sa iti dai seama de cate ori vrei sa il schimbi pe cel mic. Un scutec in plus nu strica niciodata.
3. Servetele umede: la fel de folositoare in cazuri de urgenta, mai ales atunci cand schimbi scutecul.
4. Punga pentru scutece: nu poti arunca la intamplare scutecul folosit, asa ca trebuie sa ai cu tine o punga de plastic pentru a depozita deseurile pana la primul cos de gunoi.
5. Cearceaf absorbant: pentru a nu murdari paturica din carucior sau hainutele copilasului, ia cu tine un cearceaf absorbant pe care il poti folosi cand il schimbi pe micut. Poti folosi unul de la Bella Baby Happy care nu permite trecerea lichidului.
6. Biberonul: prepara-i de acasa ceva de mancare in cazul in care micutului o sa i se faca foame. Daca vremea este insorita, de ce sa alergati in casa doar pentru ora de masa? Poti sa-i dai pranzul pe o banca din parc.
7. Tetina: ia totusi o tetina de schimb in cazul in care cealalta cade pe jos sau se infunda. Ai grija sa o pui de acasa intr-o punguta bine legata, eventual cu un fermoar etans pentru a o tine ferita de microbi.
8. Paturica: oricat ar fi de cald, nu se stie cat o sa zaboviti pe afara, asa ca pentru situatia in care se face racoare, o paturica i-ar putea fi de folos prichindelului.
9. Port-bebe: in cazul in care pleci direct cu el de acasa, atunci e clar ca nu-l vei uita, dar chiar si daca vrei sa il pui pe bebe in carucior, nu lasa port-bebe-ul acasa. Nu se stie daca nu vei dori la un moment dat sa il tii in brate pe cel mic si sa impingi caruciorul gol.
10. Jucarii: mai ales in cazul unei plimbari mai lungi, o jucarie colorata si eventual care scoate si to felul de sunete si melodii ar fi indicata. Este adevarat ca micutul este fascinat de lumea pe care o vede trecand pe strada, la fel cum este adevarat ca poate prefera sa traga un pui de somn in aer liber. Totusi, ar putea avea nevoie si de o distragere a atentiei la un moment dat.



www.mami.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu