Secrete care alunga grasimea de pe burta

O femeie este frumoasă atunci când are forme. Un corp exagerat de slab nu trebuie să fie un etalon pentru tine. Dr. Oz îţi împărtăşeşte câteva secrete despre cum să arăţi sexy, chiar dacă ai forme mai pline!

Ideea de la care a pornit Dr. Oz este aceea de a obţine o greutate corporală normală, fără a exclude formele mai voluptoase. Singurul lucru de care trebuie să scapi este grăsimea nedorită care are un aspect inestetic şi accentuează celulita. Cum, de regulă, foarte multe multe femei au o problemă cu grăsimea abdominală, Dr. Oz oferă câteva sfaturi practice pentru a obţine un abdomen de invidiat.
În plus, scăpând de grăsimea din jurul abdomenului îţi vei îmbunătăţi şi sănătatea, deoarece specialiştii o consideră un factor de risc pentru bolile de inimă, hipertensiune arterială, diabet zaharat de tip 2 şi cancer. Aşadar, dacă ai forme mai voluptoase, nu privi acest lucru ca fiind o problemă, ci încearcă să le modelezi şi să tonofiezi foarte bine bustul, talia şi fundul. Astfel, chiar dacă te consideri o persoană mai plinuţă, formele tale perfect conturate şi tonifiate vor fi admirate de toţi bărbaţii.Începe programul propus de Dr. Oz şi ţine cont de cele câteva trucuri pe care le-a recomandat!
Iată trucurile propuse de specialist:

1. Ia în fiecare zi un supliment cu L-arginină

Se pare că persoanele care au grăsime abdominală au o problemă cu producerea hormonilor de creştere care ajută la metabolizarea şi depunerea grăsimilor. Un supliment pe care îl recomandă Dr. Oz este L-arginina care creşte producţia hormonilor de creştere. Specialistul recomandă administrarea zilnică a acestui supliment: câte două tablete de 1000 miligrame, de trei ori pe zi.

2. Evită carbohidraţii simpli la masa de seară

În general, la masa de seară este de preferat să nu consumi paste, pâine, cartofi sau alţi carbohidraţi simpli dacă nu faci mişcare fizică după ce ai mâncat. Explicaţia oferită de Dr. Oz este una simplă şi convingătoare: aceşti carbohidraţi simpli se vor depune exact pe burtă. Specialistul recomandă consumul acestor alimente dimineaţa sau la prânz pentru a face mişcare şi a favoriza arderea lor. Seara este bine să consumi carbohidraţi din legume, iar Dr. Oz îţi propune AICI trei reţete uşoare pentru o cină uşoară.

3. Bea ceai negru!

Cortizolul, cunoscut sub numele de hormonul stresului, trebuie ţinut sub control deoarece în caz contrar stimulează producţia glucozei care este transformată în grăsime. Un ingredient secret recomandat de Dr. Oz pentru capacitatea de a menţine cortizolul în limite nromale este ceaiul negru. Specialistul recomandă un consum de patru ceşti de ceai negru pe zi, chiar şi dezofeinizat.

4. Consumul de soia distribuie egal grăsimea

Potrivit cercetărilor, consumul regulat de soia favorizează depunerea grăsimilor în zonele mai voluptoase, evitând talia. Datorită conţinutului de fitoestrogeni, soia are capacitatea de a regla nivelul de estrogen din organism şi modul în care este distribuită grăsimea. Dr. Oz recomandă consumul de soia, dar într-o formă cât mai naturală. Evită produsele din soia intens procesate!

5. Consumă câte un pahar de lapte degresat la fiecare masă

Dr. Oz susţine că efectul laptelui degresat este apropiat de cel generat de boabele de soia şi anume ajută la modul în care este distribuită grăsimea în organism. Astfel că, dacă vei consuma la fiecare masă un pahar cu lapte degresat, grăsimea nu se va depune în zona abdominală, ci cu precădere pe coapse, şolduri şi fund.  

 6. Măcar 30 de abdomene zilnic şi vei avea abdomen tonifiat

Nu uita să faci zilnic măcar 30 de abdomene, în serii de câte 15, deoarece nu îţi vor lua mai mult de 10 minute. Nu-i aşa că 10 minute nu ţi se par atât de greu de introdus în planul tău zilnic?

Sursa: http://ro.stiri.yahoo.com

Un comentariu: