Garana Jazz Festival 2012

Incep pregatirile pentru o noua editie a Garana Jazz Festival. Spre deosebire de alti ani, anull acesta vom merge in formatie completa. Primul an in care o ducem si pe Mica cu noi. E foarte incintata mai ales ca pina acum doar "adultii puteau participa" la acest festival. Daca totul decurge conform "planului" nostru, vor mai urma si alti ani pentru ea.
Avind in vedere ca, festivalul a fost mutat la inceputul lui iulie sper ca vremea sa fie buna si sa nu mai avem parte de "dusul" traditional.

Tot grupul e entuziasmat de plecarea spre Garana. Am inceput planificarile legate de distribuirea oamenilor in masini, mancare, echipament........... abia asteptam cu totii.

Sper ca si anul acesta sa fie un an reusit. Dupa parerea mea ca participant la festival de vreo 3 ani , anul trecut a fost cel mai bun (muzica, atmosfera, companie excelenta si bineinteles dusul traditional :))

Va invit pe cei care nu ati fost inca la festival sa veniti cu incredere, iar pentru "clientii fideli" va urez auditie placuta si distractie.

Mai jos va trimit linck-ul catre site-ul oficial al Garana Jazz Festival unde se gaseste programul, detalii legate de preturi si alte informatii pretioase.

Garana Jazz Festival 2012    

2 comentarii: