Cum scoatem petele episodul II.

Daca in primul "episod" am prezentat citeva informatii utile legate de pete, in episodul de azi am sa va prezint citeva solutii testate cu succes pentru indepartarea petelor de pe diverite materiale.

1. Nufar - solutie de scos pete :Este produsul ideal pentru indepartarea petelor de pe orice fel de tesaturi albe sau colorate. Solutia este foarte eficienta in eliminarea petelor de: alimente (ulei, untura, fructe, ketch-up, vin rosu, legume, ciocolata, ceai , cafea, lapte), motorina, vaselina, machiaj (ruj, fard, mascara, fond de ten), sange, transpiraţie, pix, cerneala, carioca etc
Utilizare: Pulverizati direct pe pata, frecati usor cu o perie sau un burete, lasati sa actioneze 10-20 minute, dupa care spalati in mod obisnuit cu detergent (in masina de spalat sau manual). Petele vor disparea numai dupa spalare. Pentru petele deosebit de persistente, operatiunea se va repeta. In cazul tesaturilor dificile se recomanda efectuarea unui test pe o zona ascunsa a materialului.

2. Nufarul - covoare si tapiterie: Produsul este destinat curatarii covoarelor, mochetelor, tapiteriei (inclusiv tapiteriei auto) din material textil natural sau sintetic. Substantele active speciale continute patrund cu usurinta in firele de tesatura, indepartand cele mai dificile pete si inviorand culorile. Parfumul solutiei accentueaza efectul de curatenie si prospetime.
Utiliz
are: O parte sampon se dilueaza cu 10 parti apa calduta. Se umezeste un burete (sau o perie) în această solutie si se aplica pe suprafata de curatat. Indepartati spuma formata cu ajutorul unui material uscat si periati astfel incat suprafata curatata sa-si revina la forma initiala.

3.
Solutie de scos pete BioHAUS: Solutia de curatat concentrata din ulei de portocale este un “Poate-tot” pentru toate necesitatile de curatare. Curata si degreseaza cat ai clipi. Nicio pata nu mai e sigura.Solutia BIO de scos pete BioHAUS degreseaza biologic, indeparteaza petele de pe imbracaminte, covoare, mobila tapitata, elimina mirosul, curata orice pata ”enervanta” din gospodarie. Este foarte indicata in eliminarea gumei de mestecat sau a petelor de ulei.
Utilizare: Solutia BIO de scos pete BioHAUS se aplica pe pata, se lasa sa actioneze (in functie de vechimea si marimea petei) intre 2-20 de minute, dupa care se umezeste cu apa sau chiar se uda, dupa care se freaca usor.
Atentie insa aceasta solutie decoloreaza materialul putin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu