Miting aviatic “Flybay-Baia Maer Show”

Daca nu de mul in Baia Mare a avut loc prima editie a Maramures International Balloon Fiesta iata ca aerodromul din Tautii Magheraus ne-a mai pregatit o surpriza.

In perioada 14-16 octombrie 2011 are loc mitingul aviatic “Flybay-Baia Maer Show” unde spectatorii vor putea privii acrobatii, efectua zboruri de agrement si salturi in tandem cu parasuta contra cost.

Timp de doua ore, baimarenii vor putea vedea pe cer un adevarat spectacol aviatic, de la care nu vor lipsi aeronave de ultima generatie, parasute si planoare. Evenimentul, care va avea loc in premiera pentru judetul Maramures, face parte dintr-un lant de mitinguri aviatice organizate in tara, si se va desfasura sambata, 15 octombrie, de la ora 12.00, pe aeroportul din Tautii Magheraus.
De la mitingul aviatic nu vor lipsi avioanele de ultima generatie, printre care se numara si un Extra 300, considerata a fi cea mai performanta aeronava de acrobatie. Spectacolul aviatic va fi unul de senzatie, mai ales ca pilotii le vor oferi celor prezenti si momente de suspans si adrenalina.

La mitingul aviatic vor fi prezente aproximativ 40 de avioane, detinute atat de Aeroclubul Roman, dar si de persoane private din Romania si Polonia.
Cei care doresc ia parte la mitingul aviatic de sambata trebuie sa stie ca intrarea se va face pe la Aeroclubul Baia Mare, deoarece este asteptat un numar mare de spectatori. Cei mai curajosi vor avea ocazia sa efectueze salturi cu parasuta in tandem, de la aproximativ 3.500 de metri, contra sumei de 140 de euro, la care se mai adauga 25 de euro in cazul in care cel care efectueaza saltul doreste sa fie filmat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu